søndag 15. juni 2014

Grunning på blomsterkassene

Nå er det mye hvitt på blomsterkassene. De er nesten helt hvite alle sammen. Det tok slutt på malingen, så det skal grunnes videre en annen dag. Men stort sett er de klar for maling. Og da skal de gå fra disse lyse og hvite til nesten svarte og samme farge som på huset vårt. Tror det blir fint med mørke blomsterkasser mot alt det grønne som er oppi dem.


Du kan følge meg på facebook: Fru trollhagen

4 kommentarer:

 1. Så flott det blir=) Den mørke fargen vil sikkert gi litt ekstra varme også. Det er veldig ryddig og fint hos dere. Utrolig hvor mye som har skjedd på kort tid=) Fin søndag til dere=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det er artig å se hvordan det har endret seg siden i fjor sommer :) Jeg har funnet fram noen bilder fra 30. juli i fjor og skal ta noen bilder 30. juli i år og legge ut noen bilder av da og nå :) Ønsker deg ei fin uke! :)

   Slett
 2. Blir alltid imponert når du viser bilder av det fine uteområdet deres! Her har det også begynt å spire og gro, og det er morsomt å følge med :)
  klem fra ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Ja, det er gøy å følge med i hagen på alt som spirer og gror der :) Nå er jeg spent på hvordan det vil gå med paprikaplanten og stangbønneplantene som blomstrer nå.

   Slett