onsdag 10. oktober 2018

En grønn oase

Vi har stue med åpen kjøkkenløsning og i alle vinduene her har vi planter. Noen har vi inni rommet også, så det er riktig så grønt og frodig hos oss. Fargerikt er det også for tida, for nå blomstrer flere av orkidéene. De som ikke blomstrer står med knopper eller har blomsterstengel på vei. En paprikaplante og en tomatplante har fått flytte inn fra hagen og jeg er spent på hvordan det går. Fra i fjor sommer til i år så har antallet planter inne økt en god del. Da høsten kom og gikk mot vinter i fjor hadde jeg et behov for å kjenne litt på hagefølelsen inne. Noe av plantene jeg har har jeg fått som gaver, noen er kjøpt og noen kom inn i huset som stiklinger. Flere er også fra en juledekorasjon eller to. Det gjelder blant annet eføyen som henger i stuevinduet.
2 kommentarer:

  1. Så koselig du har det, og mange fine planter inne. Jeg er helt håpløs med inneplanter :) Ha en fortsatt fin kveld, hilsen Ingeborg

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Jeg har fått mer og mer sansen for å inneplanter og synes det er spennende å holde på med. Fordelen med grønne planter, som jeg har flest av, er at de henger med hodet og nærmest skriker om vann før de dør hen, og da får alle vann og klarer seg en stund til :) I år har jeg benyttet meg av det fine været og plantet om noen planter. Jeg har også gjødslet dem jevnlig, noe jeg ikke alltid har vært like flink til. Ønsker deg en fin kveld! :)

      Slett