fredag 19. juli 2013

Blomsterkasser som vil romme mye

Mannen bygger blomsterkasser i sommer. Disse blomsterkassene vil romme mye. Hvilket vil si at de også trenger mye masse. Jeg har begynt på en planteplan som gjelder både blomsterkassene og bedene som vi har fått kantstein i. Etter hvert vil jeg skanne den og legge ut bilde av den slik at vi kan få innspill. Kjekt å høre hva andre tenker før vi går i gang med å kjøpe og plante. Nå i starten av arbeidet med blomsterkassene er det mye måling, saging og grunnarbeid og det kan se ut som det er en sakte progresjon, men det ligger mange timer bak arbeidet som vises på bildene nedenfor. Når tida kommer for at blomsterkassene skal kles, vil det være store endringer fra en dag til en annen. Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)


Har du blomsterkasser i hagen?

6 kommentarer:

 1. Det blir spennende å se blomsterkassene dine. Jeg har kun to verandakasser, så her står alt i bakken. Men for deg er det jo flott å kunne ha store blomsterkasser til å plante i.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror det blir bra. Og så vil de også ramme inn terrassen. Tror det blir fint. Gleder meg til de er ferdige :) Blir gøy å ha kjøkkenhage i noen av dem neste år :)

   Slett
 2. Dette blir så fint med store blomster kasser, jeg tenker du klør etter å komme igang.
  Ha en fin sommerkveld, Marit.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjør jeg :) Gleder meg til å plante i både blomsterbed og blomsterkasser og få litt farge i hagen. Er vel noe vi må vente med å plante til våren, men håper det er mye vi kan plante nå i sommer. Ha en fin dag! :)

   Slett
 3. Her så du det ut som det kommer til å bli knallflott! Fint du har fått det både ute og inne!

  Håper dere har fine sommerdager.
  Vi har akkurat kommet hjem fra to ukers reise, og nå nyter vi finværet her i Sandnes.
  Tusen takk for alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg

  Klem Tonje

  SvarSlett
 4. Som dere jobber=) Jeg er imponert. Dette ser jo ut til å bli veldig, veldig fint=) Håper dere koser dere litt også=) Vibeke

  SvarSlett