onsdag 31. juli 2013

Planteplan for hagen

Planteplanen for hagen er så noenlunde klar. Vi skal ha noen flere stauder, men de tegner vi ikke inn siden vi kommer til plante det vi får tak i. Vi skal på staudejakt i våre foreldres hager. Astilbene jeg har tegnet inn ser det ut til at vi får fra en nabo. De har litt astilber de skal rydde i. Av det vi har tegnet inn er det først og fremst busker og trær som skal plantes i år. Mullig vi venter med peonene til nrdte år. Den ene blomsterkassen har vi ikke tegnet noe i fordi vi ikke helt vet hva vi skal ha i den. Har du noen forslag? Hva synes du om planteplanen? Ser det ut som kan gå?

 
Du kan se bilder av hagen her.

8 kommentarer:

 1. Dette ser jo veldig flott og spennende ut, flott kjøkkenhage, bær og jordbær.
  Det blir en levende hage som er godt for øyet og ganen.
  Jeg ser du har regnet god plass til plantene, veldig lurt for de blir jo større og trenger litt luft rundt seg.
  Jeg gleder meg til å se når du har begynt å plante, Maritklem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! I dag har vi handlet og plantet, men må handle mer. Vi har hatt besøk av venner i dag som hadde med to busker til oss. Så nå lurer jeg på hvor vi skal ha dem. Om vi kanskje skal endre litt på planteplanen eller sette dem en helt annen plass ute. Vi får se. Legger straks ut et innlegg med bilder :) Klem

   Slett
 2. Så flott dette blir! Jeg ser du har fått med deg mye av det jeg har foreslått ;-)
  Jeg er sikker på at du blir fornøyd med de japanske lønnene, for de er så fine og får flotte høstfarger også.

  Det blir spennende å følge plantingen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Vi har kjøpt og plantet to japanske lønnetrær i dag. Nå er vi i gang. Har handlet og plantet litt i dag, men mer må til. Og så har vi vært så heldige å få to busker som vi skal finne plass til :)

   Slett
 3. Spennende hageplant! Fint med kjøkkenhagen rett ved terrassen - kort vei til godbitene :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Kjekt å kunne rusle ut til kjøkkenhagen på sokkelesten :)

   Slett
 4. Heisan. Jeg har virkelig sans for utformingen av hagen deres. Den ser flott, praktisk og lettstelt ut og kommer nok til å være til stor glede fremover! Det skal bli spennende å følge med utviklingen hos dere.
  Ha en fin dag.
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hyggelig å høre :) Vi har kost oss med å tegne og planlegge både formen på hagen og plantevalget. Allerede da vi var og handlet ble det endringer plantevalget og mer blir det kanskje også. Vi har vært så heldige å få to busker i gave i dag :) Ha en fin kveld! :)

   Slett