søndag 3. september 2017

Sitteplasser i hagen

I hagen har vi flere sitteplasser. Noen brukes oftere enn andre. Noen brukes når hele familien er sammen, noen brukes når bare noen av oss er ute og når storfamilien er samlet har vi nok av stoler å ta av. Noen ganger spiser vi i hagen, noen ganger slapper vi av der og noen ganger gjøres det lekser i hagen. Det er godt med sitteplasser til allslags bruk og å ha sitteplasser flere steder i hagen slik at vi kan plassere oss etter hvor sola eller skyggen er. Sofakroken på terrassen er en yndet plass og det er herlig å slenge seg på sofaen og ta middagsluren der når sola skinner. Når kaffekoppen skal nytes en tidlig morgen før en fyker avgårde er det godt å sette seg i morgensola på trappa. Kanten på blomsterkassene er både gode å sitte på og lene seg mot og brukes ofte når det funderes over hagen. Den er forresten god til balansetrening for den yngre garde også. Sitteplassen nede i "hullet" skal det jobbes mer med til neste år. Der er det morgensol og på varme sommerdager er det godt å sitte i skyggen der. Benken og bordet der liker jeg godt, men etter mange års bruk er de nå i ferd med å gå i oppløsning. Det var greit å sette dem der på deres vei ut av hagen slik at vi fikk se hvordan det ser ut med ei sittegruppe der også. Nytt bord er kjøpt og stoler skal flyttes fra andre steder i hagen.

Har du sitteplasser flere steder i hagen? 


6 kommentarer:

 1. Så mange flotte sitteplasser hos deg. Jeger så misunnelig på de lekre grå kassene du har!
  Her har jeg ikke så mange sitteplasser, men har to. Jeg jobber mye i hagen, og sitter lite stille når jeg er ute :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Tenker du på de store blomsterkassene i tre? De er det mannen som har tegnet og bygget. Kjenner meg igjen i at det ikke er ofte jeg sitter stille i hagen. LIker å være ute i hagen så sant det er vær og temperatur til det og da flyttes gjerne inneaktiviteter ut. Det var helt greit å brette å sortere klær i sommer når jeg kunne gjøre det på terrassen :)

   Slett
 2. Hei. Vi har også flere sitteplasser. Jeg hadde prolaps ifjor, og må sette meg ofte ned. Fine grå potter du har. Fin kveld til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Godt med litt sitteplasser til forskjellig bruk. Flytter gjerne litt inneaktiviteter ut når det er vær til det :)

   Slett
 3. Du har mange fine steder å sitte i hagen din. Viktig med mange steder å sitte, noen for sol og skygge og noen for vind. Sittteplasser kan også fungere som "dekorasjon" i hagen.
  Det er veldig nydelig hos deg rundt om på ulike terrasser!
  Ha det godt.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det blir som en ekstra stue der inneaktiviteter gjerne flyttes ut til når været tillater det :)

   Slett