søndag 10. september 2017

Hagen i september

Det blomstrer fortsatt flott i hagen og på en varm og solrik dag som i går så ga det en smak av sommer selv om vi er inne i den første høstmåneden. I går ryddet jeg litt i hagen slik at følelsen av sommer skal vare så lenge det er temperatur til det. Jeg har fjernet visne blomster for å gi plantene kraft til å lage nye. Det er mange knopper som venter på å sprette ut på både sommerblomster og busker. Pyntekorgene har skutt i været. Syrinhortensiaen er ny av året og står slik at den kan nytes fra stuevinduet også. Jeg hadde besøk av mange små summende gjester i hagen i går og også en litt større malende gjest som har funnet seg godt til rette i hagen vår.

Hva gjør du i hagen nå?
6 kommentarer:

 1. Hei. Flott hos deg. Syrinhortensiaen er helt nydelig. Min har stått lenge med knopper. Med dette været er det ikke mye som springer ut. God søndag til deg
  Hilsen Hanne-Lise..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Her hadde vi en varm og fin dag i går som gjorde godt for hagen, men jeg merker at det begynner å bli kaldere, så snart stopper det vel opp i hagen. Får nyte den i mens og begynne å rydde så smått. Mye skal bort eller inn før vinteren.

   Slett
 2. Så fantastisk flott du har det i hagen, liker stilen. Og de store plantekassene som deler opp rommene, bare lekkert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! De store plantekassene er det min mann som har tegnet og bygget. Jeg er veldig glad i dem :)

   Slett
 3. Så flott du har det! Og syrinhortensiaen er bare såå fin :)
  Håper høsten blir lang og fin.

  SvarSlett