fredag 30. mai 2014

Fornying av hagemøbler

Glassplata på terrassebordet vårt knuste i vinter og vi trengte nytt bord. Mine foreldre skulle bytte ut sine møbler og vi kunne få bordet deres. Resten av møblementet var ikke helt solid, men vi kunne få det om vi ville ha det. En snill svoger dukket opp en dag med møbler og puter på tilhengeren. For jammen fikk vi ikke med puter også, for de ville ikke passe til de nye møblene til mine foreldre. De ville ha noen mindre og nettere møbler og det ble kjempefint med de ny møblene deres på den nye terrassen de har laget. Møblene vi fikk passer godt inn hos oss og mannen holder nå på med å forsterke dem med og fornye dem med planker og plankerester vi hadde liggende. Vi satser på at de da vil holde noen sesonger til. Planen er å male dem i samme farge som huset. På sikt vil vi ha flere møbler i hagen, men det kan være greit å bruke denne sommeren til å finne ut hva vi vil ha hvor. Vi har en del plank igjen, så vi lurer på å bygge oss en benk eller to. Vi får se hva vi rekker. I løpet av sommeren skal huset males. Det samme gjelder blomsterklassene og hagemøblene. Hva slags hagemøbler har du i hagen? God helg til deg! :)
2 kommentarer:

  1. Hagemøblene kommer til å bli flotte etter reperasjon og maling! :) Fin benk! Vi har litt forskjellige hagemøbler, noen nye og noen gamle. Ønsker meg en benk. :) Riktig god helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Kjekt å få møbler slik. Nå er vi på ferie, men når vi kommer hjem skal de males. Da vil de nok se helt annerledes ut :) Kjekt med sitteplasser litt her og der som man kan flytte rundt mellom :)

      Slett