lørdag 27. september 2014

Hakket kjøkkenklut

Siden de ikke blir særlig jevne og fine de strikkede kjøkkenklutene mine, så bestemte jeg meg for å hakke kjøkkenklut. Og det gjorde jeg. Og den ble jevn. Men også tykk. Så denne beholdt jeg selv for å teste og den er fullt brukbar som kjøkkenklut. Så det har blitt hakket flere etter denne. Har du hakket noe? Hakking kalles også for tunisisk hekling.


 

The first cloth for a kitchen that I made using crochet. My knitted ones didn't look very good. The cloth is thick so kept this on myself to test it out. It's good to use so I've made more. Have yoy crocheted anything this way? I'm not sure what this is called in English. In Norwegian it's called "hakking" or "tunisisk hekling"

Du kan følge meg på facebook: Fru trollhagen

6 kommentarer:

 1. Hei, takk for hilsen hos meg. Jeg har aldri hakka noe, men strikker. Kanskje den kan brukes som gryteklut om den er for tjukk som kjøkkenklut? Angående oleander har jeg svart hos meg sjøl, men svarer her og: Den skal ha litt kjøligere temperatur enn stue og jeg overvintrer den lyst (soverom f.eks.). Går det an å sette skål under undervanningspotte der proppen mangler? Jeg har ingen undervanningspotter, men lurer på å skaffe meg noen. Det er sikkert veldig praktisk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt sen med å svare, så da kan jeg si at oleanderene har klart seg. Takk for gode råd! De overvintret i entréen og har klart seg bra. De kom aldri lenger ;) De har fått mange grønne skrudd. Jeg fant proppen til selvvanningspotta og skrudde i den, så er det bare å skru den ut igjen når de flyttes ut :) Veldig praktisk. Må tynne ut i krukka for det er litt for mange oleandere i den.

   Har testet en klut og fant ut at den fungerte godt som kjøkkenklut :)

   Slett
 2. Så fin klut! Koselig med fine kjøkkenkluter. :) Kjøpte meg lysegrønne og freshe kjøkkenkluter hos Søstrene Grene her om dagen, jeg! ;) Har du også høstferie til uka som kommer? God søndag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg har vært litt lite på blogg det siste halvåret. Vært hakket mer aktiv på instagram :) Vi er nå i Santiago de Chile og koser oss her :) Ønsker deg ei fin uke! :)

   Slett
 3. Så fin klut og fine farger. Ja, prøvde meg på litt hakking i sommer. Ble en kjøkkenklut og et kjøkkenhåndhånkle. Det var egentlig ganske gøy, så blir nok mer hakking etter hvert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, hakking er gøy :) Jeg har hakket i-pad-cover også :)

   Slett