lørdag 20. september 2014

Gresskar fra hagen skal bli til puré

Det ble to gresskar på oss. Et stort og et lite. Men jammen var ikke det lille stort nok også. Nå står halvparten av det lille i ovnen med litt vann og når det er ferdig der er et den neste halvparten sin tur. Litt tilpassing måtte til for å få det ned  i den ildfaste formen. Planen er å lage gresskarpuré til å bruke i muffins, kake eller suppe. Får se hva det blir til. Spennende å prøve seg på. Nå blir det nok såpass mye at vi ikke kan ha alt i kjøleskapet, så jeg har tenkt å prøve meg på å fryse noe av puréen. Oppskrift og frmgangsmåte finner du på Vegetarbloggen. Følger du lenka kommer du rett inn på et aktuelle innlegget. Jeg skal riste gresskarkjernene med salt. Det smaker så godt. Så nå skal jeg straks google litt og finne en fremgangsmåte for det.



















2 kommentarer:

  1. Spennende å prøve nye ting :)
    God helg til deg!
    Klem fra ingrid

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er det :) Ønsker deg ei fin uke :) Klem

      Slett