tirsdag 29. juli 2014

Gresskar på vei

Jeg har to store gresskarplanter som vokser og sprer seg noe veldig. De ville i hvert fall gjort det om d fikk lov. Det får de ikke. Jeg klipper og trimmer dem. Jeg vet ikke om det blir gresskar neste år, men en ting er sikkert og det er at om det blir så er det nok med en plante. i har tre gresskar på vei og nedenfor kan du se to av dem. Det som henger utenfo kassen har få¨tt seg en liten krakk å sitte på slik atd et ikke skal falle ned, Så får vi se hva vi skal lage av gresskarene våre. Gresskarsuppe har jeg i hvert fall lyst til å lage. Har du gresskar i hagen? Har du laget mat med/av gresskar?

Du kan følge meg på facebook: Fru trollhagen

4 kommentarer:

 1. Så flotte gresskar! Gøy! :) Jeg har laget gresskarsuppe en gang . Det var gøy å lage og den ble bra. En av lærerne på lærerhøgskolen var amerikansk og hun laget gresskarpai til oss studenter en gang. God!
  Kos deg videre i hagen! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Du også! :) Mmm... Gresskarpai høres også godt ut. Jeg får se på hva de blir til at jeg lager. Lurer på når de er klar for å høste. Må se om jeg finner frøposen og se om det står noe der :Det siste døgnet har det regnet en del her. Det trengte hagen :)

   Slett
 2. Så artig med gresskar i hagen=) Har bare prøvd prydgresskar, og det var bare for moro. Det vokser seg til i hagen din=) Gresskarsuppe er fantastisk godt synes jeg. Fortsatt god sommer=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Spennende med gresskar! Jeg ser at plantene lett kunne overtatt hagen om de fikk sjansen :D Fortsatt god sommer til deg også! :)

   Slett