lørdag 12. april 2014

Ett år siden vi overtok huset: uteområdet da og nå

I dag er det ett år siden vi overtok huset. Ikke alt var ferdig og klart, så det passet bra at vi hadde planlagt innflytting en uke senere. Da vi overtok huset var det fortsatt tele i jorda, så det som gjensto av graving og påfylla av masse på uteområdet og bygging av terrasser og gjerder, måtte vente.


Bilder tatt 17.04.13:

Bilder tatt 11.04.14:
Steinlegginga fikk vi et firma til å gjøre på sommeren i fjor. To av beda gravde vi selv og bar bort mye masse og stein. Bedet med epletrær og bærbusker tenkte vi ut tidlig og fikk planlagt inn.

8 kommentarer:

 1. Veldig gøy å ha bilder av prosessen med å bygge hus :) Jeg har tenkt å lage en "husbok" i løpet av høsten når vi er ganske ferdig med uteområdet også.
  God påske til deg!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det. Så spennende med en husbok :) Noe slikt blir det nok ikke her. I hvert fall ikke på mange år. Har noen andre fotobøker som bør lages først og en av dem har ventet i mange år. Bryllupsboka :) En dag ... Men husbok, ja. Noe å tenke på. Bildene ligger jo der :) God påske til deg også! :) Klem

   Slett
 2. Det ble en fin forandring! Dere har gjort litt av en jobb! Og så blir det nok en frodig hage også til slutt :)
  God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Det er spennende å følge med utover nå som det vokser og gror. Noe mer skal nok plantes også. Kjekt å holde på i hagen. Og uten plen kan jeg holde på hele sommeren uten å bli dårlig :) God påske! :)

   Slett
 3. Så morsomt å se før og etter bilder :) Det har blitt kjempefint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Det er artig å se på den endringen uteområdet har gått gjennom.

   Slett
 4. For et nydelig uteområde dere har! :) Her ligger det mye arbeid bak vil jeg tro :) Bra jobba!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Jeg er veldig glad for at vi fikk gjort så mye i fjor for det betyr at vi får glede av hagen hele sesongen allerede i år. Og med den tidlige våren, så får vi en lang sesong i hagen :) Klem til deg

   Slett