fredag 12. juli 2013

Den nye trammen

Da vi flyttet inn i huset hadde de bygget en tram i tre til oss som kunne flyttes. Den ligger nå i "håla" vår og så får vi se om vi finner noe vi kan bruke den til. Har du forslag? Den nye trammen vår er skifer lagt i betong med kantstein i granitt. Vi er godt fornøyde med den :)

Før:


Etter:


Hva slags tram har du?

12 kommentarer:

 1. hehe fru Trollhagen, me like :) mitt forrige hus het Trollhaugen og sybloggen min heter jo TrollmorDesign :))
  Liker veldig godt skiferen din men det har jeg vel sagt før :))

  SvarSlett
  Svar
  1. He, he ... Ikke sant :D Ikke mye trollete hage hos oss her, da. Lite plasser for troll å gjemme seg ;) Kan vel knapt kalles hage enda :) Kjekt med staudebedet vi har begynt på og krukkene/baljene på terrassen. Syrintreet vårt må nok plantes om når vi skal ta i bruk bedene, ellers vil bare bladene på treet vise etter at vu har fyllt på jord :)

   Slett
 2. Det var en flott skifertram! He-he - vi har foreløpig to paller som tram... det skal bli heller hos oss også etter hvert! En fordel med pallene er at det er lett å skrape av seg snø og jord på plankene :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Godt med alt som gjør nytten :) Vi fant ut at når vi skulle legge skifer, ville vi ha skifer på trammen også. Der vi flyttet fra hadde vi grus i inngangspartiet i spedd litt ugress. Planen var å legge stein der, men i løpet av de årene vi bodde der kom vi aldri så langt, så denne gangen ville vi få det på plass tidlig :) I august kommer de og skal legge belegningsstein på andre deler av uteområdet.

   Slett
 3. Så flott det ble med skifer! Det passer inn overalt. Det blir spennende med de nye bedene dine, og hva du vil plante der :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Det er fint med skifer. Jeg skal legge ut bilder av bedene med kantstein rundt. Gleder meg til vi skal plante i dem :)

   Slett
 4. Det ble veldig pent med skiferen! :) Vi har en lite spennende liten betongtram. ;)

  Nei, jeg har ikke smakt myntelemonade, men det hørtes spennende ut. :)

  God lørdag til deg og dine! I dag er det nok en nydelig sommerdag, og her står bla plen- og kantklipping på agendaen. Ellers har jeg veeeldig lyst å kjøpe inn maling til noen gamle og slitte hagestoler vi har stående. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Kjekt å friske opp med maling. Jeg malte noen utemøbler av tre i fjor. De fikk en frisk oransje farge. Vi skal på besøk i dag og det blir muligens også en bytur. Mannen er i gang grunnarbeid for blomsterkassene han skal bygge. Gleder meg til de er ferdige :) Da skal jeg male dem i samme farge som huset, tenker jeg.

   Slett
 5. Lemonade laget av mintblader var det jeg mente! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. :) Lemonana smaker frsikt og godt med sitron og mynteblader :)

   Slett
 6. Superfin tram dere har laget=) Er huset deres et nybygg? Blir spennende å se om du finner noe å bruke den andre til=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Vi har fått god hjelp :) Vi gjør ikke noe av arbeidet med steinen selv og er godt fornøyd med firmaet som gjør jobben. Huset er nybygg, ja, det stod ferdig i april. Så det har vært litt å gripe fatt i både ute og inne :)God helg! :)

   Slett