mandag 17. juni 2013

Steinlegging i hagen

Vi skal ha en del stein i hagen. Ved inngangspartiet skal vi ha skifer. Feedag tok vi turen og valgte skiferen vi ville ha. Vi så også på belegningssteinen vi skal ha. Belegningsstein er det vi skal ha mest av, det skal vi ha foran garasjen, på biloppstillingsterrassen ved siden av garasjen og i hagen foran terrassen. Vi er forresten i gang med å grave og utforme bed i hagen.

'

'
Har du hage? Har du stein i hagen? Hva slags?

4 kommentarer:

 1. Beleggingssteinen dere har valgt var kjempefin! Noe lignende kunne jeg også tenkt meg. Vi har bare singel nå. Og så har vi stor hage. Veldig glad i hagen vår! :)

  Snart ferie på deg også nå? God sommerferie! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Kjekt med hage :) Tar en stund før vår hage er tett og fin, men det kommer. Nå må vi bare gjøre et godt grunnarbeide :) Greit å få bed og blomsterkasser på plass før steinleggerne kommer.

   Nå er det ferie. Hurra! Herlig å ha hele sommeren foran seg :) Mannen har permisjon til begynnelsen av september, så vi vil få mye tid sammen alle tre. Litt å ordne i hus og hage er det jo også :)

   Slett
 2. Vi holder på å planlegge uteområdet; det blir nok en blanding av asfalt (innkjørsel), stein langs kanter, hage, hekk, stor terrasse i tre, kanskje litt platting i belegningsstein (eller noe annet). Vi har ikke kommet til detaljene enda... Ser veldig fint ut det dere lager til!
  - Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det er gøy å planlegge :) Terassen vår ble stor. God plass til et langbord om vi ønsker det :) Gjerdet rundt er en fin ramme rundt hagen. Nå må vi bare ordne bed og blomsterkasser før steinleggerne skal i gang. Den delen av hagen med blomsterbed og - kasser kan de ta til slutt, så da har vi litt bedre tid :)

   Slett