torsdag 25. april 2013

Glimt fra stua

Det er fortsatt mye som gjenstår å få på plass i stua. Naturlig nok med tanke på at vi kun har bodd her en ukes tid ;) Salongbordet vi vil ha er ikke kommet i butikken enda. Bilder skal opp på veggen og så vil vi ha hvite hyller/vitrineskap inntil veggen mellom gang og kjøkken. Vi har ikke helt landet på hva vi vil ha. Vi skal også ha barkrakker langs halvøya som skiller kjøkkenet fra stua.

I dag skal jeg rydde og ordne litt mer. Herlig med tid til det. Det blir annerledes permisjonsdager når man har blitt mamma og pappa til ei skolejente. Frøkna skal bli med ei skolevenninne hjem etter skolen i dag. Det er første gang og det sitrer i mammas mage. Ovenfor frøkna snakker jeg selvfølgelig om det som at det å besøke ei skolevenninne er den naturligste ting i verden. Og det er det jo. Men for denne mammaen er det nytt. Tenk at vi snart har gått et halvt år siden vi ble en familie, siden vi ble mamma og pappa til vår nydelige frøken.

6 kommentarer:

 1. Hei, Gratulerer med nytt hus ....det ser jo spennende ut..takk for hyggelig hilsen! klem Siv:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Vi bor oss til og ting kommer sakte, men sikkert på plass. Ting tar tid :)

   Slett
 2. Hei, gratulerer med nytt hus! Fint det var, har tittet litt rundt her hos deg. Likte også veldig godt sofaen din i stua.
  Takk for fine ord hos meg
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Hyggelig at du likte det :) Vi trives godt her og ettersom tida går kommer ting mer og mer på plass. Klem

   Slett
 3. Digger den oransje lampa og fine puter. Så deilig å flytte inn i et helt nytt hus. Tar vel sikkert litt tid å bo seg inn :D Fin torsdag til deg og dine :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, det tar tid å bo seg inn. Litt kaos her og der, men etterhvert skal det bli mer orden. Sånn litt om litt :) Ønsker deg og dine ei fin uke! :)

   Slett